Do tej metody warto odnieść się z całą powagą- część III

Witaj,lewatywa

U człowieka w podeszłym wieku najwięcej zanieczyszczeń gromadzi się w kanale jelita grubego.Stamtąd odbywa się  nieustanne zatruwanie całego organizmu  toksynami, co doprowadza do przedwczesnego starzenia się  i różnego rodzaju chorób. Kontynuując temat urynę do lewatywy można wykorzystać zarówno własną  ale też dzieci.

Jej temperatura powinna być o 3-5 stopni wyższa od temperatury ciała Urynę przechowywaną  dłużej niż dobę uważa się za starą.

Już po pierwszej lewatywie możemy się dziwić, że dotąd nic w ogóle nie robiliśmy, gdyż może wyjść tyle ” dobra ” i pasożytów, których nigdy byśmy nie podejrzewali.

W efekcie tych lewatyw jeszcze szybciej stabilizuje się pH i mikroflora, odbudowuje się nie tylko śluzówka ale także i perystaltyka, lecza się hemoroidy, polipy, nadwrażliwość jelitowa, przetoki i inne patologie.

Z powodu wysokiej zdolności ” odsysania ” do jelita grubego dostaje się płyn z całej jamy brzusznej zabierając ze sobą śluz.

W rezultacie uwalniamy się od chorobliwego śluzu / od którego można uwolnić się  jedynie przy długich głodówkach/, śluzu  , który ” zasiadł ”  w nerkach, trzustce, ściankach pęcherza moczowego, gruczołach płciowych itp.

Uwalniając się od śluzu, wszystkie te organy odradzają się ponownie, wzmacniają się mięśnie pachwinowe, osłabione przez obecność śluzu.

Wielu ludzi przeszło już przez takie lewatywy i przekonało się o ich ogromnej efektywności.

Jutro w poście  o środkach ostrożności przy stosowaniu tej metody.

Pozdrawiam, Marysia

Reklamy

2 thoughts on “Do tej metody warto odnieść się z całą powagą- część III

Skomentuj

Proszę zalogować się jedną z tych metod aby dodawać swoje komentarze:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s