Dlaczego warto mieć w domu sok chrzanowy?

Witaj,

ŚWIEŻY SOK CHRZANOWY ZMIESZANY PÓŁ NA PÓŁ Z MIODEM LUB CUKREM STOSUJE SIĘ  PRZY CHOROBACH WĄTROBY, WORECZKA ŻÓŁCIOWEGO.

Oto przepis : Świeżego utartego chrzanu 100 g / 10 dkg /  zalać połową szklanki wody i zostawić na pół godziny w zamkniętym naczyniu; następnie wycisnąć sok w szmatce i dodać  równą na wagę ilość cukru lub miodu. Dawać dorosłym po 1 łyżce stołowej.

Reklamy

Skomentuj

Proszę zalogować się jedną z tych metod aby dodawać swoje komentarze:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s