Dlaczego warto mieć w domu sok chrzanowy?

Witaj,

ŚWIEŻY SOK CHRZANOWY ZMIESZANY PÓŁ NA PÓŁ Z MIODEM LUB CUKREM STOSUJE SIĘ  PRZY CHOROBACH WĄTROBY, WORECZKA ŻÓŁCIOWEGO.

Oto przepis : Świeżego utartego chrzanu 100 g / 10 dkg /  zalać połową szklanki wody i zostawić na pół godziny w zamkniętym naczyniu; następnie wycisnąć sok w szmatce i dodać  równą na wagę ilość cukru lub miodu. Dawać dorosłym po 1 łyżce stołowej.

Advertisements

Skomentuj

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s